Obavijesti

Završio je ESL All Stars kup

img
Sep
01
0

ESL je odlučio organizirati malo opušteniji kup, sa drugačijim pravilima. Svake srijede tijekom kolovoza, igrao se ESL All Stars kup.


Doživili smo pojavu Hostagea na ESLu

 

Bomb

Sve je krenulo 2.8 kada je održan “Bomb” cup. Tu su se igrala standardna ESL pro league pravila i skupilo se 69 ekipa. Dosta jakih imena je prisustvovalo turniru, neki čak i u mix ekipama. Na kraju je prvi turnir odnio BLUEJAYS pobjedom u finalu nad Upgrade gamingom. Na putu su nanizali pobjede protiv Potato esportsa, vrlo jakog Cognatea, domaći Trokut te TEK9.

BLUEJAYS je savladao teške protivnike i uzeo prvi kup

 

Hostage

9.8 odigran je drugi kup s Hostage game modeom, koji nije omiljen među igračima. Unatoč tome, ukupno 51 ekipa se skupila na turniru, a pobjedu je uzeo europski mix Cognate. U finalu su ih dočekali rusi iz Speed gaming Forcea dok su u polufinalu pobijedili United Gaming.

Unatoč većem broju ruskih ekipa, europski mix uzima naslov

 

Secure

16.8 na red dolazi Secure area koji je okupio 49 ekipa. Ovoga puta pobjedu uzima njemačka ekipa United Gaming u finalu protiv mix ekipe Covfefe gaminga. Putem su nanizali pobjede protiv Aquile, Furya i Buteo esportsa.

Nakon polufinala iz prethodnog tjedna, united gaming uzima prvo mjestu na Secure Area

 

Tactical realism

Četvrti kup se igrao 23.8 po tactical realism postavkama po noći. Igračima definitivno najteži kup dosada. Limitirani HUD (Heads Up Display) je stvarao noćne more te se događalo jako puno team killova. Ipak od 46 ekipa, mađarski Here To Win uzima prvo mjesto.

Here To Win se dokazao kao solidna ekipa

Recruit only

Zadnji All Stars kup se igrao 30.8 i bio je poseban – Recruit only! Za najzabavniji kup prijavilo se 37 ekipa, a nakon rundi i rundi zabave, rushanja i outaimanja protivnika, Cognate uzima turnir i ovom pobjedom su zabarikadirali prvo mjesto na cijelom All Stars kupu.

Cognate je sveukupni pobjednik serije All Stars turnira

 

All Stars kup je uveo jedan krug opuštenijih turnira u kojem su igrači mogli iskusiti malo novih, svježih stvari.

Ukupni pobjednik kupa je Cognate s 18 bodova, dok za njim slijede United Gaming i Vision eSports s 12 bodova. Za njima prate BLUEJAYS, Here To Win, DERP i Speed Gaming Forces, a po 4 boda imaju mnoge poznate ekipe poput Aquile, Trokuta, Covfefea, eKnightsa, Potatoa i FURY-a

Ukupni poredak timova