Obavijesti

Upoznajmo sudionike Adria lige – TrokuT i Jazavci

img
Feb
22
0

U prvom članku o sudionicima Adria lige upoznat ćemo finaliste prvog kvalifikacijskog kupa – ekipu TrokuTa i Jazavaca.


TrokuT

Kako bolje započeti ako ne pobjednikom prvih kvalifikacija i jednim od glavnih konkurenata za osvajanje lige. U razgovoru s kapetanom ekipe neLom, otkrili smo ponešto o samom timu i ambicijama glede lige.

TrokuT je nastao još u League of Legendsu, a zatim je prešao na Overwatch i sada je konačno u Rainbow Six Siegeu. Trenutna postava ekipe sastoji se od sljedećih igrača: neLo, Soulseeker, Judge, MR4V i Lakii. Ova ekipa oformila se nakon što je neLo opet počeo ozbiljnije igrati Siege.

Tako je odlučeno da će ekipa imati scrimove nekoliko puta tjedno i igrat će GO4 turnire. Morali su izmijeniti svoj roster jer su dvojica prijašnjih igrača, Kaos i Genitech, morala odstupiti od ozbiljnijeg igranja zbog fakultetskih obveza pa su zamijenjeni MR4Vom i Lakiijem. Dečki smatraju da su odlično koordinirani u odnosu na druge ekipe iz Adria regije, ali bi trebali poraditi na koordinaciji jer ona još nije na potrebnoj Europskoj razini.

Što se Adria lige tiče, tamo će loviti prvo mjesto i u svaki meč će ulaziti s dozom respekta i ozbiljnosti prema bilo kojoj ekipi. Kroz razgovor nam je neLo rekao da bi gledatelji trebali usmjeriti posebnu pažnju prema Soulseekeru koji je njihov entry fragger i užitak ga je gledati kako igra. Također, sam neLo tvrdi da mu je drago što se ovoliko ekipa okupilo u zadnjih godinu dana koliko je prošlo od prvog community turnira pa se nada da će Adria scena rasti jednako kao i sama igra te da će se ravnopravno boriti s ostatkom Europe.

Jazavci

Sada je vrijeme da se predstavi drugoplasirana ekipa iz prvih kvalifikacija na čijem čelu kao kapetan sjedi Frkly. Tako nam je kapetan rekao kako se ova ekipa, koja se poznavala još iz vremena Privatnog Kluba, okupila jer se želi nadmetati s najjačim regijskim ekipama. Ekipa igra u sastavu: Dop_3, Frkly, delboy, djavolko i g33k. Frkly smatra da su timska ekipa jer nemaju pojedince koji bi ih nosili svaki meč. Također, rekao je da tijekom Adria lige treba obratiti pažnju na delboyja zbog njegovih odličnih reakcija dok za ostale igrače kaže kako bi bilo potrebno posebno obratiti pažnju na Soulseekera, igrača TrokuTa.

Dečki u ligi ciljaju na što bolje mjesto, ali u prvom planu im je da se zabave i uživaju u igri. Što se konkurenata tiče, misli da se mogu nositi sa svima. Frkly se nada da će Adria scena rasti istom brzinom kojom raste Rainbow Six Siege te je zadovoljan što već sada imamo jednog od najboljih castera u Europi – med1cza.

I jednima i drugima želimo puno sreće u ligi. Nadamo se da će ostvariti željene rezultate i ono najbitnije – neka se zabave i uživaju na domaćoj sceni.

Sljedeći match – USKORO

No upcoming matches