Obavijesti

Upoznajmo sudionike Adria lige – mKnows i Vikings

img
Feb
28
1

Došao je red da predstavimo i posljednje sudionike Adria lige, ekipe koje su svoje sudjelovanje izborile na posljednjim kvalifikacijama.


mKnows

Ekipa koja je najviše razočarala u dosadašnjim kvalifikacijama, pošto su se par mjeseci prije okrunili kao najbolja regijska ekipa, a svoje sudjelovanje u Adria ligi izborili tek iz posljednjeg pokušaja. Mi smo zato porazgovarali s njihovim kapetanom Joozhom koji nam je rekao nešto više o ekipi.

Početni sastav čine tri Hrvata te Srbin i Britanac. Joozha smatra da su timska ekipa koja treba poraditi na komunikaciji. Igrač na kojeg bi gledatelji trebali obratiti pažnju, gledajući ligu, jest crowz. On je njihov support igrač koji stalno izvodi čuda sa svojim gadgetima. Iako ne vjeruju da mogu biti pobjednici, cilj im je prvo mjesto, a kao velikog konkurenta vide Jazavce. Smatraju da su im, osim Jazavaca, glavni konkurenti #BiteTheAdria i TrokuT.

Što se same lige tiče, Joozha smatra da bi ona mogla biti brojnija.

Vikings

Skromni Vikinzi svoj nastup osigurali su uz timsku igru te će biti tvrd orah svim ekipama. Njihvo kapetan Croberr1 nam je otkrio da je ovo ekipa koja zajedno igra ranked s ciljem da se zabave. Trenutni sastav posljedica je okupljanja najaktivnijih igrača na njihovom discord serveru. Timska su ekipa, no dogodi se da netko bljesne i bude zaslužan za dominaciju nad protivnicima. Nemaju neki poseban cilj u ligi, već su se htjeli kvalificirati kako bi dokazali sebi da barem malo znaju igrati. Kao najveće konkurente smatraju sami sebe i svoju igru. Ako oni budu na nivou, onda će i tim dobro igrati.

Kapetan smatra da su sve ekipe, koje su se kvalificirale, zaslužile svoje mjesto u ligi i očekuje napete mečeve. Vjeruje kako bi liga mogla biti brojnija ukoliko se ljudi više motiviraju i izgube strah od sudjelovanja.

Mogu li Vikinzi svojom skromnošću i timskom igrom ostvariti dobar rezultat ili će mKnows potvrditi ulogu najbolje regijske ekipe? Saznat ćemo kroz sljedeći mjesec koji će sigurno biti uzbudljiv.