Obavijesti

Upoznajmo sudionike Adria lige – masterpiece. i HelmOfAwe

img
Feb
26
0

Vrijeme je i za finaliste trećih kvalifikacija koji su izborili svoje sudjelovanje u Adria ligi. Za neke prvo sudjelovanje u kvalifikacija, a za druge treća sreća.


masterpiece.

Pobjednici trećeg kvalifikacijskog kupa i ekipa koja osvaja prva mjesta na bilo koje turnire koje se prijavi. Njihov kapetan xclo1. nam je rekao da je ova ekipa nastala prije LAN-a na Infogameru u Zagrebu 2017. godine. Tim se sastoji od tri originalna igrača (xclo1., nino.- i VexieR.) i tri novopridošlice (Spartak., r4ptor257 i CroHazard). Kapetan nam je rekao da svaki meč ovise o nekom drugom igraču, a to najviše ovisi o mapi na kojoj igraju i strategiji koju žele prikazati. Kao igrače na koje bi gledatelji trebali obratiti pažnju su nino., koji je mozak ekipe i daje odlične odluke, i xclo1. koji je njihov glavni fragger.

Ciljaju na prvo mjesto, a iako ima dosta dobrih ekipa, kao najvećeg konkurenta smatraju TrokuT. Kapetan o ligi smatra da bi u budućnosti mogla biti brojnija, a o samim igračima, koji ne žele igrati na višoj razini, kaže kako su još uvijek skeptični i ne da im se ozbiljnije vježbati.

HelmOfAwe

Ekipa koja igra promjenjivo je imala svoju treću sreću i prošla u Adria ligu pa smo mi pitali njihovog dokapetana Hippa može li nam nešto reći o ekipi. Sam tim je nastao na drugom Adria turniru, a kroz vrijeme su dolazili novi igrači – prijatelji iz stvarnog života ili s Adria discord servera. Neki su zato odlazili jer su željeli igrati s ostalim timovima dok su drugi otišli zbog nesuglasica, ali trenutni sastav je onaj koji zadovoljava sve. Hippo smatra da su timska ekipa i ono što rade je dogovor sa svim igračima na treninzima, ali utjecaj pojedinaca se osjeti. Kao igrača na kojeg bi pažnja trebala biti usmjerena vidi Starscreama koji je njihov glavni igrač i lijepo ga je gledati kako igra, no i ostali se znaju pridružiti.

Hippo nam je rekao kako se nada da će HoA pobijediti, ali svjestan je jačine ostalih ekipa i pojedinaca koje imaju u timu, a kao najvećeg konkurenta vidi TrokuT. Pohvalio je sve ekipe u Adria ligi i očekuje napete mečeve. Smatra da trenutno nema dovoljno timova koji bi ozbiljnije igrali pa zato nema i većeg broja ekipa, ali nada se da će rastom igre biti više domaćih ekipa.

Može li HoA riješiti svoj problem promjenjive forme i sprati ljagu sa svog imena koja je nastala nakon trećeg Adria turnira ili će masterpiece. osvojiti Adria ligu svojom timskom igrom koju su pokazali protiv Windigo Adrije? Ostaje nam za vidjeti u Adria ligi koju ne smijete propustiti!