Obavijesti

Trokut i Masterpiece tactics pobjednici turnira na Rebootu

img
Nov
29
0

U subotu i nedjelju, zadnjim danima Reboot Infogamera, imali smo priliku vidjeti prvi LAN turnir u dragom nam Rainbow Six Siegeu na našim prostorima. Prvi dan prijavilo se osam ekipa, dok je drugi dan bilo njih šest. Pobjede su odnijeli Trokut i MSTRP.


Trokut je svoje mečeve odigrao s lakoćom i zasluženo pobijedio. U polufinalu se igralo ‘finale prije finala’ kada su se sastali Trokut i MSTRP – ili se barem tako mislilo – jer Trokutaši su to dobili s jednom izgubljenom rundom. U finalu su igrali protiv Charlie ekipe, dobivši ih glatko. Treba napomenuti kako su u Charlieju igrala dvojica igrača s Adria discorda, Fallen i CroHazard, koji je kao zamjena probao nekako pomoći u borbi za prvo mjesto. MSTRP je taj dan završio treći i oni su tako zadržali pravo nastupa u nedjelju, što Trokut i Charlie nisu imali jer su završili kao prvi i drugi.

Pobjednici subotnjeg turnira – Trokut

Nedjeljni turnir donio nam je šest ekipa pa su tako dva favorita za osvajanje spomenutog turnira, MSTRP i Rekruti, odmah prošli u polufinale i čekali svoje protivnike. U polufinalu su svoje protivnike dobili lakoćom. Rekruti rezultatom 5-0, dok su MSTRP-ovci napravili greške, što je protivnička ekipa kaznila pa su tako izgubili jednu rundu i dobili 5-1. U finalu se očekivala napeta borba za prvo mjesto, pošto su se ove dvije ekipe susrele dan prije u četvrtfinalu kada su grčevitom borbom MSTRP-ovci izborili polufinale. Međutim, to se nije dogodilo i MSTRP je bez problema odnio pobjedu.

Pobjednici nedjeljnog turnira – MSTRP tactics

Trokut i MSTRP tako su kući odnijeli PlayStation 4 Pro, charm za sudjelovanje na LAN-u, Ubisoftovu igru po želji i 600 Rainbow Creditsa. Charlie i Rekruti mogli su se zadovoljiti svime ovime, osim PlayStationom. Sama organizacija nije bila baš za pohvalu, pošto se igralo po ranked postavkama, a ne ESL-ovim te HyperX periferiji i Ubisoftovim promo accountima.

Za kraj bih ostavio zanimljivu činjenicu, a to da je 17 od 20 finalista bilo s Adria discorda.
Trokut: SoulSeeker, Judge, Extreme, neLo i Genitech
Charlie: Fallen i CroHazard
MSTRP: med1cz, nino, DB, Frkly i Spalato
Rekruti: notMARO, bexx, Recruit_Main, Milan_Bandit i Joozha

Rekruti i MSTRP tactics na pozornici