Obavijesti

Team Liquid potpisao Rainbow Six: Siege ekipu!

img
Jan
16
0

Invitational nam se približava, a glasine o velikim organizacijama koje ulazu u brazilsku scenu se šire posvuda. Team Liquid je odlučio stati na kraj tim glasinama i službeno objavio veliku vijest!


Team Liquid je kratkim tweetom najavio ulazak u Rainbow6 vode!

Ekipa koju Liquid preuzima igrala je pod imenom MOPA, a tijekom prošle godine nanizali su velike uspjehe još dok su igrali u poznatoj organizaciji BRK eSports i Black Dragons e-Sports. Od većih uspjeha izdvajamo osvajanje LATAM Pro lige (Y2S1) te drugo mjesto na LAN završnici gdje su izgubili od PENTA Sportsa te drugo mjesto na nacionalnoj “Brasileirao” završnici gdje su pod imenom BRK izgubili od svoje bivše organizacije Black Dragons.
Nesk, yuuk, Zig, Bullet i trener Sensi napuštaju BRK krajem godine te dolaskom s3xycakea osnivaju team MOPA.

  •  NESKWGA
  •  Bullet1
  •  xS3xyCake
  •  yuuK
  •  ziGaNNe
  •  Sensi (coach)

 

MOPA team je završio na trećem mjestu LATAM Invitational Laddera no u Playoffu gube u polufinalu od ekipe BRK eSports rezultatom 2-1. Ekipa Lanchonete osvaja LATAM kvalifikacije, ali Ubisoft nudi još jednu šansu za ekipo MOPA koja će kao Wildcard predstavljati Team Liquid. Ujedno Liquid postaje partner s Ubisoft, a sada čekamo ostale organizacije o kojima se šire glasine o ulasku u Rainbow6 scenu!

Team Liquid će ujedno i održati “Ask Me Anything” (AMA) event na svom Discordu u 23h po našem vremenu (CET). Uključiti se možete preko sljedećeg linka: Liquid Discord