Obavijesti

Sažetak Vacecup Season2 | August kupa

img
Sep
04
0

Vacecup turniri se vraćaju nazad, a ove sezone očekuju nas 3 turnira u kojima ekipe skupljaju bodove. Na kraju sezone, najbolji će dobiti lijepe nagrade.


Vacemedia je organizirala drugu sezonu svoga Vacecupa u suradnji s UbisoftDE koji okuplja europske Rainbow Six: Siege ekipe. Jedna sezona se sastoji od više turnira u kojima ekipu skupljaju bodove. Na kraju sezone, svi bodovi se zbrajaju te odlučuju pobjednika. Ove subote skupilo se 23 ekipe, kroz sljedećih nekoliko sati svjedočili smo odličnim matchevima.

Zbog broja od 23 ekipe, nije se mogao napraviti ispravan bracket pa su neke ekipe imale slobodan prolaz u prvom kolu poput myRisk, BUTEO Esports, Room Factory, EnergyWAVE, Cognate eSports, Comeback i Katsuyo.

Većina početnih matcheva su bili više manje “stompovi” s rezultatima 5-0 i 5-1 osim matcha između ekipa Lorem Ipsum 3.0 i Raptors R6 koji je završio rezultatom 6-4 u korist Raptorsa. Od domaćih ekipa u prvom krugu smo se oprostili od Braće Bez Gaća dok je Trokut s rezultatom 5-1 svladao Mister-Gaming Community.

U drugom krugu matchevi su već bili malo zanimljiviji i napetiji poput dvoboja između BUTEO Esportsa i Apex eSports koji je završio rezultatom 5-3 za Apex. BLUEJAYS je u overtimeu s rezultatom 6-4 svladao ekipu Comeback dok je domaći Trokut izgubio od Cognate 5-1 na Borderu.

Četvrtina finala je imala 2 vrlo napeta matcha i 2 matcha koji su završili rezultatom 5-0.

Raptors R6 5 – 0 Trappex Sports
BLUEJAYS 5 – 6 Cognate eSports
energy-WAVE 0 – 5 Room Factory
Apex eSports 6 – 4 myRisk

Polufinale nije bilo pretjerano napeto pošto su oba matcha završila rezultatom 5-0

Raptors R6 0 – 5 Cognate eSports
Room Factory 5 – 0 Apex eSports

U borbi za treće mjesto, Apex je pobijedio Raptorse 2-0 u mapama, a finale nam je pružilo jedan odličan match između Cognate eSportsa i Room Factorya koji je završio rezultatom 2-0 u korist Room Factorya.

Room Factory je ušao u turnir kao glavni favorit, a svojom igrom su to i potvrdili.

Pobjednička postava:

  •  Shockwave
  •  Shepard
  •  Magic
  •  Redgroove
  •  Murlon

Tu je i snimka finalnog matcha!

Sljedeći Vacecup će se igrati 23.9, a prijave su otvorene za sve europske igrače na sljedećem linku!
Tablica s bodovima je dostupna na sljedećem linku.