Obavijesti

Poznati sudionici Six Invitationala

img
Jan
19
0

Izvlačenje grupa moći ćete pratiti na Twitch.tv/Rainbow6.


Mjesec dana do drugog Six Invitationala i saznali smo gotovo sve sudionike natjecanja. Do sudjelovanja na natjecanju neke ekipe morale su proći kroz kvalifikacije, dobiti wildcard pozive ili su svoje mjesto osigurali već prije, a sve to ovisilo je o rezultatima sa prijašnjih natjecanja.

Danas u 14 sati po EST-u održat će se izvlačenje grupa za spomenuti Six Invitational, uživo iz Ubisoft Montreal Studija. Po rezultatima iz prijašnjih sezona, timovi su svrstani u tri jakosne skupine. Timovi iz prve i druge jakosne skupine ne mogu igrati međusobno u grupnoj fazi. U prvoj jakosnoj skupini nalaze se četiri tima, a to su: PENTA Sports, ENCE eSports, Black Dragons i Team Liquid. Drugu jakosnu skupinu čine Team Fontt, Elevate, Rogue i Evil Geniuses. Treću, a ujedno i najslabiju, jakosnu skupinu čine eRa Eternity, eiNs, Room Factory, Supremacy, 1UP eSport, Mindfreak, Lanchonete, dok je zadnje mjesto prazno jer se čeka da fanovi izglasaju ekipu za koju smatraju da treba nastupiti na Six Invitationalu. Prva faza community votea je završila i čeka se početak druge faze, a za mjesto na Invitationalu fanovi će birati između Vitalityja, Mantis FPS-a, FlipSid3 Tacticsa i BRK e-Sportsa.

Six Invitational 2018 bit će najveće Rainbow Six: Siege natjecanje ikad. 16 timova natjecat će se za nagradni fond od 500,000 dolara i titulu svjetskog prvaka. Natjecanje će se održavati od 13. do 18. veljače.