Obavijesti

Poznati sudionici LAN završnice

img
Oct
31
0

Početak operacije Blood Orchid je od velikog značaja za novu regiju – APAC. Ekipe iz istočne Azije i Oceanije po prvi puta imaju priliku zaigrati u Pro Leagueu. Istovremeno, NA, EU i LATAM regije ostaju bez jednog mjesta na LAN završnici.


 

EUROPA

EU ekipe

U europskoj regiji se nisu dogodila nikakva iznenađenja.
Grupu A su činile ekipe: ENCE, Mysterious Monkeys ,sno0ken Knows i Supremacy
Grupu B su činile ekipe: PENTA, beGenius, ARES ,Millenium

Francuski Rainbow6 se pokazao jakim ove godine te su zaslužili 4 mjesta u Pro Leageu. Ipak, nedovoljno jak da nadmaši igru finskog ENCE-a i PENTA eSportsa koji okuplja igrače iz Njemačke, Danske, Švedske i Španjolske.

U grupi A ENCE i sno0ken Knows su prošli u playoff fazu, a u grupi B PENTA i Millenium. Matchevi su prošli bez iznenađenja, no najbliže upsetu je bila francuska ekipa beGenius koju je PENTA jedva pobijedila 2-1. Shaiko se odličnom igrom izdvojio od ostalih suigrača te je zaradio pohvale sa svih strana. Njegova slava je bila kratkog vijeka nakon što je ESL administracija postavila obavijest da je ekipa beGenius diskvalificirana zbog Shaikovog sumnjivog igranja. Svi igraču su obvezani uploadati MOSS datoteke nakon matcha koje ESL admini provjere. Kod shaikovog MOSS filea su nađene neke neispravnosti koje su dale temelja ESLu da diskvalificira francusku ekipu, a Shaiko dobije zabranu igranja na ESLovim natjecanjima. Nedugo nakon toga, jadni Shaiko je dobio i FairFight ban.

U playoff fazi ENCE je s 2-0 savladao Millenium, a PENTA je s istim rezultatom pobijedila sno0ken Knows. Još jednom, ENCE i PENTA predstavljaju europsku regiju na LAN završnici

 

Latinska Amerika (LATAM)

LATAM ekipe

Iako se regija zove “Latinska Amerika”, redovito sva mjesta u Pro Leageu zauzimaju brazilske ekipe.
Grupa A: Team Fontt, NoX Gaming, Encore e-Sport, INTZ e-Sports
Grupa B: Black Dragons, BRK E-Sports, Merciless Gaming, Pain Gaming

U grupi A Team Fontt s dvije pobijede osigurava mjesto u playoffu, a Encore nakon inicijalnog poraza u gubitničkom bracketu pobjeđuje INTZ i (2-0) i NoX (2-1)  te se priključuje Fonttu u playoffu. U grupi B Black Dragonsi odlaze u playoff bez izgubljene mape, a priključuje im se ekipa BRK E-Sports.

U playoffu FONTT pobjeđuje BRK 2-1, a Black Dragons 2-0 protiv Encorea te će ove dvije ekipe predstavljati LATAM regije pred domaćom publikom.

 

 

Sjeverna Amerika (NA)

NA ekipe

Pro League sjeverne Amerike čini 8 američkih ekipa.
Grupa A: eRa Eternity, 1nfamy, Continuum, FlipSid3 Tactics
Grupa B: Rogue, World Best Gaming, Most Wanted, Elevate

U grupi A, Continuum zarađuje prolaz u playoff bez izgubljene mape pobjedama nad 1nfamyem i FlipSid3om, a 1nfamy se dvaput suočio s ekipom eRe i u oba matcha izvlači 2-1 pobjedu. U grupi B, Rogue ide u playoff bez izgubljene mape, a ekipa Most Wanted nam je priuštila veliko iznenađenje pobjedivši ekipu Elevate 2-0. Tom pobjedom Most Wanted je prošao u playoff, a Elevate koji je bio finalist zadnje LAN završnice ove sezone vrlo rano ispada iz igre.

U playoffu Continuum osvaja LAN mjesto pobjedama nad Most Wantedom i 1nfamyem, a 1nfamy je zabilježio pobjedu nad Rogueom 2-0 i to je bilo dovoljno za osvajanje LAN mjesta.

 

Azija i Pacifik (APAC)- Sydney Invitational

APAC ekipe

21. i 22.10 u Sydneyu je odigran LAN turnir na kojem je sudjelovalo 8 najboljih ekipa iz APAC regije. Po dvije ekipe iz svake APAC podregije (Australija i Ocenija, Japan, Južna Koreja i jugoistočna Azija).
Sudionici: Corvidae, eiNs, mantis FPS, Mindfreak, New Life, NORA-Rengo, Team Cryptik, UniqueMonster

Svi matchevi prvog kruga su završili rezultatom 2-1, a u polufinalu mantis pobjeđuje Mindfreak 2-0, a eiNs s istim rezultatom prolazi Corvidae. U finalu su se sreli Mantis, predstavnik Južne Koreje i eiNs koji predstavlja Japan. U finalnom matchu eiNs nosi pobjedu 2-0, ali obje ekipe prolaze na LAN završnicu koja će se odigrati u Sao Paulu, Brazil.

 

LAN FINALISTI

  •  PENTA Sports – Goga / Fabian / Shasoudas / Blas / jNSzki / Pengu / KS
  •  ENCE eSports – Bounssi / Kantoraketti / Protax / Willkey / Pannari / SneakyFernandez / SHA77E
  •  Continuum – Necrox / Yung / BC / nvK / Canadian / BKN
  •  1nFamy – VertcL / Neptunez / Beastly / vandal / easilyy
  •  Team Fontt – Sn4rFx / cameram4n / Banjo / Gohan / HSnamuringa / Astro / mav
  •  Black Dragons e-Sports – Psycho / Kamikaze / julio / cherrygumms / PZD / thyy / wag
  •  eiNs – OdeNMiso / Nata / ShiN / 1z / Aroer1na / SuzuC / Cabbagest
  • Mantis FPS – SweetBlack / Behavior / Onichan / Neilyo / KhaZiX / EnvyTaylor

 

LAN završnica Blood Orchid sezone održava se u Sao Paulu, Brazil 18.11. i 19.11. Prvo plasirani timovi u svojim regijama će biti nositelji i ne mogu igrati jedni protiv drugih u prvoj i drugoj rundi.
Ekipe će se boriti za nagradni fond on 275,000$