PENTA Sports, koja je sudjelovala u svim sezonama Rainbow 6 Pro League, pokazuje zašto je trenutačno najbolji tim. Prvi put u Rainbowu prošlosezonski pobjednici brane svoj naslov. PENTA Sports, da se prisjetimo, je također bila pobjednik i prve sezone u prvoj godini Rainbow 6-a, drugi put su postali šampioni u drugoj godini prve sezone, a sad su osvojili treću titulu.

PENTA Sports su imali dosta dug put da postanu trostruki prvaci, na putu su im stajali Excellence Gaming (prvaci u Americi), nakon toga Brazilski tim Team Fontt te u samom finalu ElevateGG. Nakon pobjede protiv Excellence Gaminga, što su vrlo jednostavno riješili, već se znalo da je match između Team Fontta i PENTA Sportsa jedno mini-finale, što se i dokazalo. PENTA Sports je pobjedila brazilski tim 2:0, obje mape su igrane u produžecima (6:4 Border te 6:4 na Oregonu). Pengu.PENTA je  na mapi Oregon postigao nevjerojatnih 20 killova. Imao je nekoliko rundi da je čak napravio i po 4 killova.


U samom finalu, u Elevatovoj mapi (Club House), PENTA Sports je vrlo jednostavno uzela njihov bod, pokazujući koliko su njihove strategije jedinstvene i efektivne. U Consulateu je bila veća borba, ali je PENTA Sports uspjela uzeti i taj bod i tako osigurala prvenstvo.

PENTA Sports:

  •  Pengu
  •  KS
  •  Goga
  •  Fabian
  •  jOONAS

Čestitamo pobjednicima i također nam je drago bilo vidjeti prijateljske odnose između igrača Elevatea i PENTA Sports na početku i nakon završetka samog finalnog meča.