Obavijesti

Operation Chimera sneak peek

img
Feb
01
0

Ubisoft je na svom blogu objavio kratki članak te sliku dva nadolazeća operatora iz Rusije i Francuske koji će se pridružiti timu Rainbow za mjesec dana.


U Rainbow6 lineup dolaze dva nova operatora koji su specijalisti za CBRN (Chemical, Biological, Radiological, Nuclear) opasnosti u svojim protuterorističkim jedinicama. Zasad Ubisoft nije otkrio sve detaljne informacije koje ćemo otkriti na Invitationalu, ali znamo da je jedan muški operator iz Francuske te će koristiti drona. Drugi operator je ženski specijalist iz Rusije koji će koristiti nanotehnologiju. Iz same slike community je zaključio kako će u arsenalu francuskog operatora stajati zanimljiva modifikacija Vectora sa drum magazinom. Vector smo navikli redovito gledati skoro u svakoj rundi Siegea u rukama Mire te znamo koliko je opasno takvo oružje, no sa drum magazinom, napadači će se naći pod kišom metaka koja ne staje. U rukama ruskog operatora igrači još nisu identificirali pušku no nagađanja su ili izraelski Tavor TAR-21 ili rusko oružje koje je još prototip – Saritch 308. Naravno, poster može biti korišten isključivo u promocijske svrhe tako da ne možemo garantirati da će ova oružja novi operatori koristiti. Nedavno smo dobili i kratki teaser u obliku videa!

 

Prije početka White Noisea izašli su razni leakovi na 4chanu od strane gospodina koji nosi nadimak “leakbro” na boardu. Među informacijama koje su procurile bili su točni opisi operatora koji su nam došli u White Noiseu (Dokkaebi, Vigil i Zofia), a postojale su i neke informacije o Chimeri i Outbreaku koji su bili u izradi. Tada još nije bilo poznato da li se radi o prijetnji vanzemaljaca ili zombija, ali su opisane vrste neprijatelja koje možemo očekivati. Naravno, ove glasine moramo popratiti sa dozom opreza pošto se mnogo moglo promijeniti u developmentu.

U tijeku je i Ubisoftov ARG “Rainbow Leaks” koji se nalazi na URL-u rainbowleaks.org, a pronalaskom easter eggova i dešifriranjem skrivenih poruka možete pristupiti raznim materijalima vezanima za operaciju Outbreak. Ukoliko vam treba pomoć slobodno se poslužite Game Detectives stranicom.

Svi detalji će biti otkriveni na Invitationalu koji se održava za dva tjedna!
Pozivamo vas da se skupite u ekipe i pridružite nam se na ESL-u gdje radimo Adria tourney – 4 kvalifikacijska kupa kroz veljaču koji vode u Adria ligu!