Obavijesti

Operacija: White Noise

img
Nov
21
0

Operacija White Noise sljedeća je na redu nakon Blood Orchida. Novi DLC nam donosi mapu i tri operatora, dvije napadačice te jednog defenzivca.


Novi operatori

Krenimo s napadački orijentiranim operatorima, Zofijom i Dokkaebi. Zofia je operator s osrednjom brzinom i armorom, koja uza sebe ima grenade launcher KS79 Lifeline. Njezin launcher u sebi ima eksplodirajuću municiju, kao i onu koja dezorijentira protivnika čim ga pogodi. Zofia kao oružje može odabrati između strojnice Krytac LMG-E i Beryl M762. Sekundarno oružje je pištolj RG15 s postavljenim red dotom.

Dodatni gadgeti su breaching charge i claymore. Ali to nije kraj Zofije. Ukoliko dođe u DBNO (Down But Not Out) stanje, može se sama podići, bez pomoći ostalih napadača, ali tada će ostati na samom jednom health pointu. Također, učinak Elinih mina je smanjen za 50%, pošto su Ela i Zofia sestre i otpornije su na dezorijentirajuće efekte Grzmot mina.

Zofia – Poljska – GROM (ATK)

Dokkaebi je drugi napadački operator koja se fokusira na hakiranje protivničkih mobitela i jedan je od onih big-game-changer operatora. Ona, kao i Zofia, ima osrednju brzinu i armor. Njezina stvarčica koju posjeduje zove se Logic Bomb i pomoću toga ona može učiniti dvije stvari. Prva je da hakira mobitele protivnika koji će zvoniti neko vrijeme i time odaju svoju lokaciju. Naravno, defenzivni operatori mogu to isključiti, ali taj proces traje pet sekundi pa postoji mogućnost da u međuvremenu budu ubijeni. Druga stvar je ta da ukoliko defenzivni operator umre, Dokkaebi može ponovo hakirati njegov mobitel, ali će ovoga puta omogućiti napadačkom timu da gleda kamere na mapi, što je odlično ukoliko se u defenzivnom timu nalazi Valkyrie.

Zbog višegodišnje suradnje s Dokkaebi, Echo zna kako se zaštiti od njezinog Logic Bomba te će biti imun na hakirnje mobitela. Od hakiranja vas spašava i Muteov jammer!
Primarna oružja su joj Mk 14 EBR i BOSG.12.2 dok kod sekundarnih ima C75 Auto i SMG-12MPs. Dodatni gadgeti su joj dimne granate i claymore.

Dokkaebi – Južna Koreja – SMB (ATK)

Šećer na kraju kod novih operatora je Vigil. Njegova vještina je u tome što može biti nevidljiv dronovima, a u tome mu pomaže njegova elektronička naprava ERC-7 (Electronic Rendering Cloak). On je brzi operator s jednim armorom, koji će najviše služiti roamanju. Međutim, njegovi protu-pickovi su IQ, Twitch i Thatcher koji ga itekako mogu onesposobiti. Njegova primarna oružja su K1A SMG i BOSG.12.2, a sekundarna C75 Auto i SMG-12 MPs. Od dodatnih gadgeta na raspolaganju ima impact granate i barbed wire.

Vigil – Južna Koreja – SMB (DEF)

Nova mapa – Mok Myeok Tower

Nova mapa je korejski toranj Mok Myeok.

Dizajneri mape lijepo su se namučili stvarajući ovu mapu. Defenzivci imaju prvi i drugi kat, dok napadači kreću s krova i trećeg kata. Također, mogu se spustiti i ući unutra kroz otvorene prozore. Toranj je dizajniran tako da se većina borbi održava na samoj sredini mape. Mapa je velika i ima puno prostora za defenzivne operatore koji požele roamati. Napravljena je tako da nema prostora za klasično spawnpeekanje.

Ukoliko želite vidjeti dodatne vijesti glede novog updatea koji će nam začas stići, možete posjetiti službenu stranicu i pročitati ono što vas zanima.