Obavijesti

Nove moguće promjene u budućnosti

img
Sep
28
0

Kako bi Ubisoft promijenio način na koji igramo, odnosno kako bi omogućio veći skill-cap, postoji velika mogućnost da se uvede takozvani staciarni recoil (do sada je bilo RNG).

https://youtu.be/NuesyGijgxY

Kao što možete vidjeti razliku na samome videu, ovo je jedna od većih promjena u Rainbow 6 Siegeu. Najizražajniji razlog zašto uvode staciarni recoil jest (po njima) da donekle poboljšaju registraciju pucanja – jer do sada svaki metak nakon prvog hica ide random po pravilnom šesterokutu i kako je to RNG – zbog toga su se događale pogreške u registriranju pogođenih hitaca. Kako će sada svaka puška imati svoj recoil, ovaj problem se više neće događat. Također, između ostalog, Ubisoft želi uvesti veći skill u igranju i veću važnost korištenja glavnih operatora.

Naravno, to će dovesti do problema, jer je moguće iskodirat svoj miš (9 od 10 gaming miševa je u toj mogućnosti) da sam kontrolira recoil, koji je nemoguće detektirat. Također, ova promjena će dovest da će se operatori koristit zbog samog oružja umjesto zbog njihovih gadgeta – što nije svrha ove igre. Na samome kraju, velik broj tih recoila je totalno nerealna, gdje primjerice SASov SMG11 ima oblik “Z”.

 

Ova promjena, ukoliko dođe, će biti tek slijedeće godine. Ubisoft je rekao da će uzeti vrijeme da sve bude ispolirano i da će sve uzeti u obzir.

Na slijedećem videu možete vidjeti ostale recoile.

Što vi mislite o ovim promjenama? Je li dobro to što je manje RNG-a u igri ili? Recite nam vaše mišljenje u komentarima.