Obavijesti

NAJAVA: Adria Winter League

img
Mar
01
0

Najboljih osam ekipa osiguralo je nastup u ligi kroz četiri kvalifikacijska turnira i sada će se boriti za ulogu najbolje regijske ekipe.


Drugi mjesec obilježila su četiri kvalifikacijska turnira u kojima smo saznali sudionike lige. Mogli smo se nagledati uzbudljivih mečeva, ali i onih jednostranih. Sada će treći mjesec biti zadužen za nove zaplete i rasplete. Tako već ovaj petak startamo s ligom u kojoj će se mečevi igrati u BO3 formatu.

U ligi će biti jedna grupa u kojoj će ekipe igrati round robin format. Kroz par tjedana ekipe će odigrati 28 mečeva, a najbolje četiri će otići na završni playoff u kojem će se boriti za pobjedu i ulogu najbolje regijske ekipe. Svi oni, koji će igrati u ligi, podijelit će 20.000 creditsa. Ekipe koje su izborile nastup i sudjelovat će u ligi su: TrokuT, Jazavci, #BiteTheAdria, Tačankini apostoli, masterpiece., HelmOfAwe, mKnows i Vikings. Kao najveći favorit spominje se TrokuT, ali ne treba otpisati nijednu ekipu jer će svi dati svoj maksimum u nadi da budu najbolji. Svi mečevi moći će se pratiti na r6adria twitch kanalu.

Očekujemo kako će liga proći bez velikih problema i nadamo se odličnim mečevima. Sretno svim ekipama i neka bolji pobijedi!