Obavijesti

Na krivi način se igra Mute operator, evo zašto…

img
Aug
16

Kad god netko spomene Mutea kao operatora, odmah se pomisli na dronove i Hard Breachere poput Hibane i Thermitea. Najčešće se koristi za onemogućavanje dronovima ulazak u sami site, bilo da se radi o TDM Bombi, Biohazardu (više poznato kao pod modom Secure Area) ili jednostavno Hostage. To je jedno od korisnih korištenja Mutea. Više o njemu ćemo reći nešto kasnije.

Sad pogledajmo što Mute, kao operator, pridonosi timu. Ima svoje prosječno oružje MP5K, te pušku 591A1. Ima samo jedan izbor od sporednih oružja, a to je pištolj 226 MK 25. Nadalje, Mute ima kameru koja je otporna na metke i C4. Sugerira se da se koristi MP5K i C4, ali njegova kamera je itekako korisna ukoliko se igra u timu.

U videu iznad, koji je napravljen od strane Kaosxa, počinje se na kojim se način uopće koristi Mute, tj.kako ga ljudi na krivi način koriste. Kasnije je dodan primjer kako pomoću Mutea napravit jaći efekt operatora koji igraju izvan sitea, takozvani oni koji roamanju. No, ako ste vi napadački tim, treba pripazit da vas obrambeni zapravo ne zeznu sa jammerima koji su postavljeni izvan sitea. Naposljetku je stavljeno petnaestak primjeraka vertikalnih korištenja jammera na sljedećim mapama, Oregon i Coastline. Bitno je dodat da je sam video na engleskom jeziku, ali postoje subtitlovi na hrvatskom engleskom jeziku.

 

Imate li vi koje prijedloge za nove i/ili već iskusnije igraće kako igrat Mutea na razini, slažete li se sa Kaosxom?