Obavijesti

Male tajne Bandita i Thermitea

img
Sep
16
0

U Rainbow 6 Siegeu, svaki operator ima specifične mogućnosti koje se mogu iskoristit ili na vrlo poznat način ili na način koje se nauče tek nakon dužeg perioda igranja. Od danas pa nadalje ćemo govoriti o samim operatorima i njihovim mogućnostima koje možda čak i niste znali. Prvi na redu je bandit.

Koliko su vam puta otvorili zabarikadiran zid, a da niste ništa mogli u vezi toga napraviti, primjerice Chalet snowmobile garaža ili garaža u Houseu? U devet od deset slučajeva, napadači će uništiti taj zid ukoliko je tu objektiv, jer je to sama osnova napadanja istog. Otvaranje novih vidika na neprijatelje je uvijek najbolji način da pobijedite, a to znači da trebate onemogućiti protivnicima da stvore nove prolaze prema objektivu.

Sada se postavlja pitanje, kako obraniti zabarikadiran zid ukoliko napadači imaju Thatchera/Twitcha i Thermitea. Na prvu izgleda da je to jednostavno sizifov posao, odnosno da se jednostavno prepusti taj zid napadačima, ali postoji mogućnost da odugovlačite sa tim ili čak onemogućite napadačima da otvore taj zid. To jedino može postići Bandit i korištenje te taktike se naziva Bandit trickom.

Bandit trick se radi na način da pozorno slušate na koja od dva (ili 3) zida Thermite postavlja svoj exothermic charge (na isti način može se kontrirati Hibaninim X-Kairos pelletima), te kad čujete jedan klik – odmah se stavlja bandit na zid, kao što će se moći vidjeti na slijedećem videu. Dosta pomaže da stvorite cijelu liniju rupa prije barikadiranja zida, kako bi zvuk bolje došao do vas. Naravno da bandit trick treba vježbat da se usavršite, ali kada ga naučite – stvarati će te ogromne probleme za napadački tim.

Naravno, kao što smo već spomenuli – sve je moguće zaobići. Tako je moguće i pobijediti Bandita koji bandit trika. Ovdje već ulazimo u sferu gdje samo iskustvo može pomoći, odnosno čitanje protivnika. Ovaj trik se naziva Thermite juggle, gdje i po samom nazivu možete pretpostaviti da Thermite jednostavno pokušava zeznuti Bandita tako da, dok se stavlja na jedan zid Thermiteov charge (savjetujemo da, ukoliko ovo želite radit, stavljate Exothermic charge ne na kraju zabarikadiranih zidova, već blizu sredine (nikad ne na sredini!)). Thermite juggle možete vidjeti na slijedećem videu:

 

Da možete uopće raditi Thermite juggle, trebate u postavkama postavit da vam je Gadget Deployment “Advanced”. Ovo je vrlo težak posao za igrače i nije stoposto sigurno hoće li bit uspješno.

Osim samog Thermite jugglea, postoji nekoliko načina da zaobiđete bandita, a to je preko drone rupica da se baci Capitaov asphyxiation bolt da bi spriječili bandita da bude blizu zida, možete i bacit frag (ili flash) granatu (ukoliko nema ADSa) kroz istu drone rupu (ili ako postoji poviše zabarikadiranog zida prostor za bacit) ili možete pucat u zrak kraj Thermitea da banditu bude teže da čuje gdje stavlja svoj charge.

  • img
    neLo Reply
    Sep 17, 2017 @ 0:27 am

    Odlicno odradeno 😉