Obavijesti

Kvalifikacije za Six Invitational

img
Nov
18
0

Drugi invitational će dočekati 16 ekipa, a ove godine kvalifikacije dolaze u novom formatu.


Instant Challenger sustav

6.12.2017 službeno počinju kvalifikacije za Invitational, tada će operacija White Noise biti u punom tijeku, a novi operatori će biti dopušteni prema kompetetivnim pravilima. Novi format prati kvalifikacije naziva “Instant Challenger” koji će pratiti “Ladder” sustav. Sustav koji dosta sliči ELO sustavu – pobjedom ekipa zarađuje bodove, a izgubljenim matchom ekipa gubi bodove, a svi se podaci vode na jednoj tablici. Matchevi će se igrati u BO3 (Best Of 3) formatu, a preko “Instant Challengera” ekipe će se međusobno izazivati na matcheve. Očekuje se još neki sistem penala kao na ESL Ladderu ukoliko ekipa odbije previše Ladder matcheva.

Nakon završetka “Open Ladder” faze, najboljih 16 ekipa iz jedne regije ulazi u online playoff gdje se igra eliminacijski sustav s BO3 matchevima, a finale će biti BO5 (Best Of 5). Pobjednik tog finala će predstavljati svoju regiju na Invitationalu kao “Wildcard” ekipa. Ovaj sustav kvalifikacija će se održati za 3 regije: NA (Sjeverna Amerika), EU (Europa) i  LATAM (Latinska Amerika).

APAC (Azija i Pacifik) će imati svoj odvojeni sustav kvalifikacija gdje će se ekipa natjecati u svojim podregijama (Japan/Koreja/Jugoistočna Azija/ Australija + Novi Zeland), a najbolje ekipe iz 4 podregije će se boriti na offline playoffu gdje će pobjednička ekipa otiči na Invitational kao APAC predstavnik.

Rainbow Six Invitational Year 2 će se održati od 16.2 do 18.2 u Montrealu, Kanada.

Vrijeme održavanja kvalifikacija

Ladderi neće biti otključani cijelo vrijeme već će postojati vremenski periodi kada se matchevi mogu igrati. Od ponedjeljka do petka:

  • Europa: 18:00 – 00:00 (CET – Central European Time)
  • Sjeverna Amerika: 12:00 – 00:00 PST (Pacific Standard Time) i 15:00 – 03:00 EST (Eastern Standard Time)
  • Latinska Amerika: 18:00 – 00:00 BRST (Brazilian Summer Time)

Vikendom:

  • Europa: 14:00 – 00:00 CET
  • Sjeverna Amerika: 12:00 – 00:00 PST / 15:00 – 03:00 EST
  • Latinska Amerika: 14:00 – 00:00 CET

Kako se prijaviti?
Jednostavno – putem ESL platforme za svaku regiju su otvorene kvalifikacije.
Uvjeti su:

  • Ekipa mora imati minimalno 5 igrača
  • Igrači moraju imati ispravan uPlay povezan s ESLom
  • Igrači moraju koristiti ESL Anticheat (ESL Wire)
  • Igrači moraju biti punoljetni

Prijaviti se možete na sljedećem linku:

EU Kvalifikacije 

A ovdje možete baciti pogled na ladder ostalih regija:
NA Kvalifikacije
LATAM Kvalifikacije

Odlična prilika za SVE ekipe! Otvorene prijave i konstatno igranje protiv organiziranih, jakih i uigranih ekipa. Grijeh je propustiti ovo!

r6adria.org će pokušati okupiti domaće ekipe i potaknuti kompetetivno igranje Rainbow6. Slobodno nam se priključite na Discordu i nemojte se bojat tipkat u #general chat 🙂