Obavijesti

Kantoraketti u PENTA Sports!

img
Jun
12
0

Sada već bivši igrač ENCE-a novi je igrač PENTA-e Sportsa. Tako je zamijenio Sha77ea, koji je odluku o povlačenju s kompetitivne scene objavio prije nekoliko tjedana.


PENTA je jučer na svojem Twitter profilu objavila ovu vijest i to nekoliko dana prije početka nove sezone Pro lige. Iako se na prvu činilo kako je unaprijed odlučeno kako će Kanto biti novi igrač, trebalo je ipak pričekati situaciju sa Sha77eom i vidjeti kako će se ona rasplesti. Kanto se u vrlo kratkom vremenu uspio prilagoditi PENTA-inim taktikama na LAN završnici i to je podiglo pitanja oko toga može li on postati njihov peti igrač.

“Jako sam uzbuđen što sam se pridružio PENTA-i kao njihov peti igrač pred početak nove sezone Pro lige. Osjećam da mi je bio potreban novi početak s novim timom i dosad je sve išlo po planu. Igrači PENTA-e bili su zadovoljni mojim igrama u Atlantic Cityju i ponudili su mi da im se pridružim. Želio bih se zahvaliti svima u ENCE-u, a pogotovo Wilkeyju, Bounssiju i Protaxu koji su bili samnom od kada sam se pridružio timu 2017. godine. Oni su razlog onoga što sam danas”, Kanto je izjavio za SiegeGG.

 • img
  Pandorelum Reply
  Jun 12, 2018 @ 17:02 pm

  Kanto ih je i doguro do finala, strasno kak je odigro!

 • img
  Jun 13, 2018 @ 10:15 am

  Kanto je odličan igrač, ali moram priznati da nisam očekivao da će ih baš on nositi do finala