Obavijesti

Escalation serijal

img
Feb
01
0

Put do najviših razina igre poput Pro lige nije nemoguća misija. Sve što je potrebno je dobra volja, ekipa i upornost. Na putu do Invitationala 2018, Ubisoft nam donosi par kratkih videa u serijalu “Escalation”  u kojima profesionalni igrači i komentatori objašnjavaju kako su najbolje ekipe došle do titule najboljih i kako pokušavaju ostati na visokoj razini.


Savjetujemo da uključite titlove na youtube videu klikom na “CC”.

Epizoda 1 – “Stay on top”

U prvoj epizodi se upoznajemo s ljudima koji su u centru serijala: ekipa Evil Geniuses iz sjeverne Amerike, francuski tim Supremacy, brazilski Team Liquid, Meligeni – brazilski komentator i Kixstar – američki komentator

Upoznajemo se s pojmom “META” (Most Effective Tactic Available) te kako se ona mjenja svaka 3 mjeseca dolaskom novih operatora. Sezonskim izmjenama sve ekipe se moraju prilagoditi novim načinima borbe. Što prije ekipe otkriju metu, lakše će se snalaziti tijekom sezone. Ostale ekipe će probati kopirati tu metu i uvijek dodati neki svoj poseban “sastojak” koji će biti unikatan za njih.

Epizoda 2 – “Breach the fortress”

Druga epizoda se fokusira na destrukciju koja je sami temelj igre. Različite ekipe brane i napadaju objektive na različite načine. U napadu, ekipa koristi destrukciju kako bi otvorila pogled na određena područja te otjerala protivnike iz svoje sigurne zone i tako osvajati prostoriju po prostoriju dok sa druge strane, ekipa u obrani mora napraviti utvrdu od objektiva. Zahvaljujući dinamičkoj destrukciji, broj načina na koji ekipe mogu odigrati rundu je beskonačan.

Epizoda 3 – “Gear up”

Treća epizoda se fokusira na mentalitet igrača i ekipe kao cjeline. Sav individualni skill igrača pada u vodu ako ekipa ne igra kao jedna cjelina. Treba biti skroman i u pobjedi i u porazu te od svake izgubljene runde naučiti nešto. Igrači opisuju svoje doživljaje s turnira i ukratko opisuju kako izgledaju njihove timske pripreme.

Epizoda 4 – “Secure the clutch”

Četvrta epizoda je posvećena Nesku, odličnom brazilskom igraču koji će predstavljati organizaciju Team Liquid na Invitationalu. Prisjećamo se njegovog famoznog 1v5 clutcha protiv ekipe Pain Gaming, a pridružuje mu se i Meligeni koji je komentirao taj match, a ostatak ekipe komentira što znači clutch u Rainbow Sixu.

Ovaj kratki serijal želi dovući više igrača u kompetetivno igranje i potaknuti ih da se skupe u ekipe. Put od zasnivanja ekipe do Pro lige nije velik, ali ima puno prepreka koje će savladati samo ekipe koje imaju najozbiljniji pristup i najviše volje.

EG, Team Liquid i Supremacy ćemo pratiti na Invitationalu 2018 gdje će se boriti za nagradni fond od 500,000$.

Svoj put prema višim razinama igre možete pokrenuti već ove subote u prvom kvalifikacijskom kupu ESL R6 Adrie te osvojiti vrijedne in-game nagrade! Više detalja u našem članku.