Obavijesti

12Knights potpisao postavu TrokuTa

img
Mar
23
0

Postava najboljeg domaćeg tima od sada će igrati pod organizacijom 12Knights eSports.


Sasvim zasluženo su dečki pod organizacijom, stoga nam je njihov kapetan neLo odgovorio na par pitanja vezana uz organizaciju i očekivanja u budućnosti.

Kako se formirala trenutna postava?
Sadašnja postava formirala se nakon trećeg community kupa kada sam odlučio ponovo ozbiljnije igrati. Trenutna postava ekipe sastoji se od sljedećih igrača: neLo, Soulseeker, Judge, MR4V i Lakii.

Možeš li reći nešto o organizaciji u kojoj ste?
12Knights je organizacija čiji vlasnici imaju već iskustva iz raznih drugih organizacija te su nedavno odlučili napraviti svoju. Imaju COD, Rocket League i CSGO tim, a sada i Siege tim.

Kako ste došli do dogovora?
Jedan prijatelj iz drugog tima nas je preporučio te smo tako krenuli u razgovor s organizacijom.

Kakva su očekivanja i koji su vam planovi?
Trenutno je bitno da nastavimo raditi kao i prije. Nova je sezona i isprobavaju se nove stvari, a planovi su da smanjimo pogreške koje radimo, jer će coach gledati naše scrimove i uzeti nove mape u naš map pool, igrati razne turnire te se kvalificirati za Dreamhack i Challenger ligu.

Jeste li dobili, uz organizaciju, kakve sponzore?
Mi smo tražili organizaciju zbog coacha te smo uspjeli dobiti ne jednog već dva. Imamo sve sponzore koje ima i organizacija, i neke bonuse.

Kakav je osjećaj biti prvi pod organizacijom na domaćoj sceni?
Dobar je osjećaj, naravno, te se nadam da je ovo primjer i da će se uskoro napraviti još neka jaka domaća ekipa koja će krenuti scrimati i raditi.

Dečkima želimo puno uspjeha i neka na najbolji mogući način predstave Adria regiju Rainbow Six Siege svijetu!